Pretraga
Close this search box.

Bol u vratu ili leđima

Kada ustanete osećete bol ili ukočenost u vratu ili leđima. Možda osećate trnjenje ili nelagodu u rukama ili nogama. Ove ili slične simptome osećate i dok duže sedite na poslu radeći na računaru. Simptome možete osećati i posle stresne situacije koju ste doživeli, ili doživljavate skoro svakodnevno. Ako osećate bol u krstima, imali ste povredu nekog mišića npr. pri padu, imate sindrom karpalnog tunela, bol izazvan artritisom, teniskim laktom, problem sa išijasom. Možda želite da se brže oporavite od treninga.

Do ovih, ili sličnih simptoma dolazi zbog loše cirkulacije, ili spazma (zgrčenosti mišića). Loša cirkulacija dovodi i do nakupljanja mlečne kiseline koja stvara miogeloze (čvoriće) koje pritiskaju nerve, kosti i mišiće, a samim tim dovode i do nastanka bola u zavisnosti od toga šta pritiskaju.

Ako ste prepoznali neke od ovih simptoma kod sebe, razmislite da zakažete parcijalnu – terapeutsku masažu.

Terapeut će prvo pronaći uzrok nastalog problema i prilagoditi masažu vašim potrebama. Najčešće će se odlučiti za masažu leđa koja predstavljaju najveći izvor problema. Može se i odlučiti za masažu ruku ili nogu kako bi delovao i na samo mesto tegobe koju osećate.

Cene možete videti u Cenovniku i zakažete online.

Ukoliko prvi put dolazite kod nas, predlažemo relaks masažu – masažu celog tela kako bi terapeut stvorio celokupnu sliku vašeg organizma i predložio naj adekvatniju vrstu terapija, kao i njihov broj.

Scroll to Top