Skip to content Skip to footer

OOsećaš bol ili neugodnost na određenom delu tela, poput leđa, vrata ili stopala? Parcijalna masaža upravo predstavlja rešenje za specifične problematične regije, u cilju oslobađanja od tenzije i pružanja maksimalnog opuštanja.

Lekovita svojstva profesionalne masaže su odavno ustanovljena – uz uklanjanje napetosti i stresa, pravilno odrađena masaža uliva i osećaj smirenosti i zadovoljstva. Takođe, vraćajući pozitivnu energiju, ona uspostavlja i narušeni balans u organizmu. Ali kako odrediti koja ti je vrsta masaže potrebna baš ovih dana?

Opšta ili relaks masaža je prvi izbor za mnoge koji dugo nisu posetili masera – ukoliko se svrstavaš u ovu grupu, preporuka ostaje da uz ovaj tip tretmana zakoračiš u svet profesionalne masaže. Relaks podrazumeva masažu celog tela, izazivajući kompletno opuštanje mišića i obnavljanje energije. Na ovom tretmanu možemo i ustanoviti problematične tačke na telu na koje bi se trebalo više fokusirati tokom narednih poseta salonu.

Ukoliko postoji neugodnost ili tenzija na određenom delu tela, to će doći do izražaja već na prvoj masaži. Uzrok bola može biti konkretna povreda, ali i svakodnevni fizički/psihički napori kao sastavni element bržeg tempa života. Nedovoljno vremena za relaksaciju takođe može uticati na zdravlje, kao i postati uzročnik nedostatka energije, ali i hroničnog umora, glavobolje, bolova u leđima i vratu.

Upravo tu nastupaju čari parcijalne masaže. Akcenat masiranja i energije usmeruje se na problematičnu regiju – u većini slučajeva, to su leđa i vrat, ali često i glava, noge, stopala, stomak, šake, listovi ili drugi dela tela. Naš stručni tim fizioterapeuta je tu da analizira i odredi koja će vrsta masaže, kao i način izvođenja, biti najdelotvorniji, u cilju postizanja željenog efekta i uklanjanja bola i tenzije.

Samim tim, ova vrsta masaže radi se najpre u u terapijske svrhe, uz pažljivu kombinaciju opuštajućih i snažnih masažnih pokreta. Uz zdrave životne promene, parcijalnom masažom se vremenom uspešno rešavaju problemi spazma mišića, ali i slabije cirkulacije i stresa, koji mogu prouzrokovati napetost i višak mlečne kiseline u mišićima.

Preporuka „Masiraj me“ salona jeste da najpre zakažeš opštu masažu, kako bismo ustanovili generalno stanje celog tela i utvrdili koje su regije koje bi trebalo dalje negovati. Ovaj tretman bi ispratila serija parcijalnih masaža, u okviru kojih se fokusiramo na određene neugodne tačke na telu u cilju uklanjanja osećaja bola ili tenzije.

U našem salonu, parcijalnu masažu u trajanju od 30 minuta možeš iskusiti za 1200 RSD, dok je dostupan i paket od pet masaža ove vrste po ceni od 5500 RSD. Zakaži svoj termin pozivom na 0656211111 ili putem našeg sajta.