Pretraga
Close this search box.

Opšta relaks masaža

2 800.00RSD

Lokacija

Ako se osećate umorno, tokom dana zbog užurbanog načina života imate veliku količinu stresa, zbog dugotrajnog sedenja osećate bol u nogama, rukama ili leđima, imate različita oboljenja zglobova, glavobolju, jedan od načina da se bolje osećate je da posetite naš salon i zakažete opštu – relaks masažu.

Masaža traje pedesetak minuta. Obavlja se u prijatnom ambijentu uz tihu opuštajuću muziku. Klijenti koji nas posećuju najčešće osećaju bol u leđima, pa se njima najviše i posvećujemo. Samim tim možemo reći da uz opuštanje radimo i terapeutsku masažu kako bi otklonili i bol koju osećate.

Nakon toga izvodimo masažu ruku, nogu vrata i stomaka. Pokreti su sporiji i blaži kako bi opustili mišiće, a uz kvalitetna ulja kako bi poboljšali efekat relaksacije i delovanje masaže.

Efekte masaže ćete osećati nekoliko dana. Dovešće do snižavanja krvnog pritiska, poboljšaće se cirkulacija, tonus i izgled kože, poboljšava se imunitet kao i kvalitet sna.

Predlažemo da jednom nedeljno zakažete opštu masažu. Ako prvi put dolazite kod nas, tada je posebno bitno da zakažete relaks masažu kako bi terapeut stekao utisak o celokupnom stanju vašeg tela i predložio vam naknadne masaže.

Lokacija

Banovo brdo, Novi Beograd

Scroll to Top