Pretraga
Close this search box.

Paket od 5 parcijalnih terapeutskih masaža

9 000.00RSD

Naš paket od 5 parcijalnih terapeutskih masaža će vam omogućiti da po nižoj ceni otklonite nastale tegobe i poboljšate opšte stanje organizma. Masaža se izvodi rukom uz kvalitetnu mešavinu esencijalnih ulja čiji biljni sastav potpomaže otklanjanju nastalih tegoba.

Samo ime masaža govori da ova masaža rešava bol koji se najčešće javlja u vidu bola u leđima i vratu.

Pritisak koji terapeut izvodi je takav da izaziva prijatan bol, ali on nesme biti neprijatan za Vas Razlika između relaks i terapeutske masaža je što kod terapeutske masaže terapeut jačim pritiskom deluje na problematične tačke. Na taj način ubrzava krvotok i limfu. Na taj način se nagomilane mlečne kiseline izbacuju iz organizma.. Kako bi se postigao još bolji efekat, ova vrsta terapije se može kombinovati i sa elektro terapijom. Ona obuhvata ultrazvučnu masažu, laser ili neku od strujnih oblika (tens, interferentna, dijadinamik ili galvanska struja).

Sama parcijalna – terapeutska masaža traje tridesetak minuta. U nekim slučajevima se u tom vremenu može kombinovati sa još nekom od elektro terapija,a u nekim slučajevima se vreme tretmana mora produžiti. Mnogi klijenti misle da će efekat biti bolji ako je pritisak previše jak, ili ako masaža dugo traje. Naši školovani fizio terapeuti će zasigurno odrediti dovoljan pritisak koji odgovara stanju vašeg  organizma.

Očekivano vreme za rešenje nastalih tegoba je individualno. Kako problem nije nastao u jednom danu, tako i rešenje ne možete očekivati od jedne masaže. Prosečno se očekuje da se poboljšanje oseti od treće do pete masaže, pa samim tim za početak preporučujemo bar četiri tretmana.

Lokacija

Banovo brdo, Novi Beograd

Scroll to Top