Pretraga
Close this search box.

Masaža Banovo Brdo

Masiraj me na Banovom brdu

Postoji verovanje da slepi i slabovidi maseri imaju istančana čula ili neko šesto čulo… Mi smatramo da čulo dodira više koristimo zbog nedostatka vida, zbog čega je ono izraženije. Da li to utiče na kvalitet naših masaža? Ostavljamo vama da zaključite sami. Svakako smatramo da je značajnije to što su slepi i slabovidi fizioterapeuti koji rade u „Masiraj me“ salonu proveli četiri godine na školovanju u Medicinskoj školi u Beogradu kako bi se uspešno i stručno bavili masažom. Kvalitet rada naših terapeuta zasniva se na višedecenijskom iskustvu bavljenja masažom i fizikalnom terapijom. Posle toliko godina rada u različitim salonima, odlučili smo da salon za masažu otvorimo na Banovom brdu, u kom će raditi isključivo slepi i slabovidi maseri.

„Masiraj me“ salon otvoren je u ulici Nikolaja Gogolja 30 (preko puta doma zdravlja Simo Milošević) na Banovom brdu u maju 2021. godine. U protekle dve ipo godine, izmasirali smo više od dve hiljade zadovoljnih klijenata!

Prativši želje naših klijenata, ali i razvoj novih fizikalnih procedura, osim ručne masaže koja je naša osnovna delatnost redovno uvodimo nove aparaturne i druge tehnike koje ubrzavaju i poboljšavaju rešavanje problema sa kojima se susreću naši klijenti.
U ponudi imamo većinu elektroprocedura, kao što su tens, interferentne struje, dijadinamičke struje, galvanske struje, ali i ultrazvuk i laser. Naravno, razmišljali smo i o damama koje žele da što uspešnije uklone celulit, zbog čega smo obezbedili i radiotalasni lifting, kavitaciju, kao i preso terapiju.

Masaže su naravno na prvom mestu od kojih možemo izdvojiti: parcijalnu – terapeutsku, sportsku, anticelulit i relaks masažu.
Kako bismo dodatno poboljšali kvalitet usluga koje nudimo, naš tim kontinuirano radi na usavršavanju novih tehnika kroz dodatne obuke.
Uklanjanje tegoba, relaksiranje nakon napornog dana i opšte zadovoljstvo naših klijenata uvek su naš prioritet!

Zakažite odmah!

Ivana PetrovicIvana Petrovic
20:20 09 Feb 24
Нисам љубитељ масаже, јесам! Али сада ћу редовно посећивати ово место. Похвала!
Natasa PantovicNatasa Pantovic
20:12 09 Feb 24
Поново родити!Готово!Хвала вам!
Ivan GlavonjicIvan Glavonjic
19:54 05 Feb 24
Веома сам задовољан услугом и запосленима, све најбоље, радо ћу доћи поново.
natasa glavonjicnatasa glavonjic
14:43 05 Feb 24
Свака част особљу и салонима
Uros ĐorđevićUros Đorđević
19:54 02 Feb 24
Љубазно особље, одлична атмосфера и сигурно ћемо се видети поново.
Jelena BeloicaJelena Beloica
09:34 31 Jan 24
Све похвале за одличну масажу и лепу опуштајућу атмосферу. Дефинитивно ћу доћи поново.
Чиста петица!
Dejan ŠevićDejan Šević
13:36 07 Jul 21
Одлични физиотерапеути!
js_loader

RADNO VREME

Pon - Sub 9:00 - 20:00

0 +
Zadovoljnih klijenata
0
tipova masaža
0 +
urađenih tretmana
0
Terapeuta
Scroll to Top