Skip to content Skip to footer
Pon - Sub 9:00 - 20:00
Nikolaja Gogolja 30, Banovo brdo iJurija Gagarina 20đ, Novi Beograd
0 items - 0,00 RSD 0

Uslovi Korišćenja

Uslovi Korišćenja

USlovi korišćenja

Masiraj me (website: https://masiraj.me) otvoren je u ulici Nikolaja Gogolja 30 na Banovom brdu u maju 2021. godine.

Upotrebom ovog internet sajta potvrđujete da ste pročitali, razumeli i prihvatili ove uslove korišćenja (u daljem tekstu “uslovi”) i slažete se da ste obavezni da ih poštujete, kao i sve druge primenljive zakone i propise. Ukoliko ne prihvatate ove uslove, nemojte koristiti ovaj internet sajt.

Masiraj.me  može izmeniti ove Uslove u bilo kom trenutku izmenama u ovom tekstu. Trebalo bi da posetite ovu stranicu s vremena na vreme i proverite ažurne Uslove, jer ste njima zakonski vezani. Pojedine odredbe ovih Uslova mogu biti nadjačane eksplicitnim zakonskim aktima ili saopštenjima istaknutim na drugim stranicama ovog sajta. 

Podaci i usluge
podaci o klijentima

Podaci o registrovanim članovima se nalaze na hosting veb serveru u Srbiji. Svaki registrovani korisnik može pristupiti svojim podacima i promeniti ih. 

Podaci koje klijenti ostavljaju pri zakazivanju termina se nalaze i na serverima kompanije Sredi me čiju platformu salon Masiraj me koristi za zakazivanje  termina. Podaci se mogu izmeniti ili obrisati pozivom ili posetom salona.

U ime Masiraj.me obavezujemo se da ćemo čuvati privatnost svih naših korisnika. Prikupljamo samo neophodne, osnovne podatke o kupcima/korisnicima i podatke neophodne za poslovanje i informisanje korisnika u skladu sa dobrim poslovnim običajima i u cilju pružanja kvalitetne usluge. Dajemo kupcima mogućnost izbora uključujući mogućnost odluke da li žele ili ne da se izbrišu sa mailing lista koje se koriste za marketinške kampanje. Svi podaci o korisnicima/kupcima se strogo čuvaju i dostupni su samo zaposlenima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi zaposleni Masiraj.me (i poslovni partneri) odgovorni su za poštovanje načela zaštite privatnosti.

Registracija korisnika

Prilikom registracije, korisnik upisuje korisničko ime, lozinku, email adresu i dodatne podatke koje želi. Podaci se čuvaju na profilu korisnika, mogu se videti, izmeniti ili obrisati. Veb sajt administrator može videti, izmeniti ili obrisati podatke. 

Uslovi i odredbe korištenja pojedinačnih usluga
 • Pojedinačna usluga podrazumevajedan tretman iz lepeze naših usluga koji se iskorištava i plaća na licu mesta prema važećem cenovniku usluga na dan kupovine. Izuzeci mogu biti fizičke ili pravne osobe koje svoje pojedinačne tretmane plaćaju putem tekućeg računa na naš račun prema unapred utvrđenim uslovima ili potpisanim ugovorima.
 • Pojedinačne tretmane poželjno je ali nije obavezno rezervisati unapred.
 • Klijenti se sami brinu oko dolaska na tretman. Ne šaljemo podsetnike bilo kakve vrste niti telefonski proveravamo rezervacije.
 • Zakazani tretman potrebno je otkazati najmanje 24 sata ranije kako bismo taj termin mogli ponuditi drugima. Ukoliko ne dođete u dogovoreno vreme a niste otkazali tretman prilikom sledećeg dolaska taj će vam se tretman naplatiti prema važećem cenovniku usluga jednako kao da ste ga iskoristili.
 • U slučaju sprečenosti naših zaposlenih iz bilo kog razloga obavezujemo se da klijenta obavestimo o nastaloj situaciji te klijentu ponuditi drugi slobodan termin (ako je moguće) ili drugog terapeuta.
 • Kašnjenje na zakazani tretman uvažava se do pet (5) minuta nakon čega se srazmerno skraćuje vreme tretmana.
 • Kašnjenje početka tretmana zbog propusta naših zaposlenih uvažava se do pet (pet) minuta. Ako vaš tretman kasni više od navedenog tretman vam se neće naplatiti.
Uslovi i odredbe korišćenja paketnih usluga
 • Paket tretmana podrazumeva više tretmana iste vrste usluge koji se plaćaju unaprijed prema važećem cenovniku usluga na dan kupovine.
 • U okviru istog paketa nije moguće kombinovati različite usluge.
 • Paket tretmana može se iskoristiti u razdoblju od šezdeset (60) dana od datuma prvog iskorištenog tretmana iz paketa.
 • Termine za tretmane iz paketa poželjno je zakazati unapred kako bi se izbegle gužve i uslugu moglo iskoristiti kod željenog terapeuta.
 • Ako željeni terapeut nije slobodan u željeno vreme ili iz bilo kog drugog objektivnog razloga nije moguće iskoristiti tretman kod željenog terapeuta klijent je obavezan prihvatiti drugog ponuđenog terapeuta. Zato je poželjno unapred zakazati termine jer vam ne možemo garantovati da će željeni terapeut biti slobodan u vreme koje će vam odgovarati za vreme trajanja paketa.
 • Ukoliko vam preostane jedan iliviše tretmana nakon roka trajanja paketa Preostali tretmani iz paketa nakon isteka roka od 60 dana smatraju se iskorišćenim.
 • Klijenti se sami brinu oko dolaska na tretman. Ne šaljemo podsetnike bilo kakve vrste niti telefonski proveravamo rezervacije.
 • Otkazivanje rezervacije potrebno je uraditi najmanje 24 sata pre zakazanog vremena tretmana. Ukoliko se rezervacija tretmana ne otkaže u predviđenom vremenu tretman se smatra iskorišćenim.
 • U slučaju sprečenosti naših zaposlenih iz bilo kog razloga obavezujemo se da obavestimo klijenta o nastaloj situaciji te klijentu ponuditi drugi slobodan termin (ako je moguće) ili drugog terapeuta.
 • Na zakazane tretmane potrebno je doći na vreme. Kašnjenje se toleriše do pet (pet) minuta nakon kojih se srazmerno skraćuje vreme tretmana.
 • Kašnjenje početka tretmana zbog propusta naših zaposlenih uvažava se do pet (pet) minuta. Ako vaš tretman kasni više od navedenog tretman vam se neće naplatiti.
Plaćanje karticama – Zaštita poverljivih podataka o transakciji
Prilikom unošenja podataka o platnoj kartici, poverljive informacija se prenose putem javne mreže u zaštićenoj (kriptovanoj) formi upotrebom SSL protokola i PKI sistema, kao trenutno najsavremenije kriptografske tehnologije.
Sigurnost podataka prilikom kupovine, garantuje procesor platnih kartica, Banca Intesa ad Beograd, pa se tako kompletni proces naplate obavlja na stranicama banke. Niti jednog trenutka podaci o platnoj kartici nisu dostupni našem sistemu.

Masiraj.me nije u sistemu PDV-a.
 
U postupuku kupovine kupcu se šalje dokument/ potvrda na mejl kojim se realizuje usluga.

Izjava o Konverziji

All payments will be effected in Serbian currency – dinar (RSD). The amount your credit card account will be charged for is obtained through the conversion of the price in Euro into Serbian dinar according to the current exchange rate of the Serbian National Bank.
When charging your credit card, the same amount is converted into your local currency according to the exchange rate of credit card associations. As a result of this conversion there is a possibility of a slight difference from the original price stated in our web site’.

Sva plaćanja biće izvršena u lokalnoj valuti Republike Srbije – dinar (RSD).Za informativni prikaz cena u drugim valutama koristi se srednji kurs Narodne Banke Srbije. Iznos za koji će biti zadužena Vaša platna kartica biće izražen u Vašoj lokalnoj valuti
kroz konverziju u istu po kursu koji koriste kartičarske organizacije, a koji nama u trenutku transakcije ne može biti poznat. Kao rezultat ove konverzije postoji mogućnost neznatne razlike od originalne cene navedene na našem sajtu.
Plaćanje karticama – Povraćaj sredstava
U slučaju vraćanja robe i povraćaja sredstava kupcu koji je prethodno platio nekom od platnih kartica, delimično ili u celosti, a bez obzira na razlog vraćanja, Masiraj.me je u obavezi da povraćaj vrši isključivo preko VISA, EC/MC, Maestro, Amex i Dina metoda plaćanja, što znači da će banka na zahtev prodavca obaviti povraćaj sredstava na račun korisnika kartice.

Reklamacije nisu uobičajne a mogu se pokrenuti u slučaju zloupotrebe kartice, eventualno razloga više sile.
Molimo Vas da nam se obratite na imejl a Vašu reklamaciju ćemo rešiti u drektnoj komunikaciji u najkraćem roku’

 

Situacije koje nisu predviđene ovim uslovima i odredbama nastojaćemo da rešimo na obostrano zadovoljstvo u salonu.

 
Kolačići

Masiraj.me veb sajt koristi kolačiće za unapređenje korisničkog iskustva.