Skip to content Skip to footer
Pon - Sub 9:00 - 20:00
Nikolaja Gogolja 30, Banovo brdo iJurija Gagarina 20đ, Novi Beograd
0 items - 0,00 RSD 0

O nama

O nama

O nama

Masiraj.me

Postoji verovanje da slepi i slabovidi maseri imaju istančana čula ili neko šesto čulo… Mi smatramo da čulo dodira više koristimo zbog nedostatka vida, zbog čega je ono izraženije. Da li to utiče na kvalitet naših masaža? Ostavljamo vama da zaključite sami.

Svakako smatramo da je značajnije to što su slepi i slabovidi fizioterapeuti koji rade u „Masiraj me" salonu proveli četiri godine na školovanju u Medicinskoj školi u Beogradu kako bi se uspešno i stručno bavili masažom.

Kvalitet rada naših terapeuta zasniva se na višedecenijskom iskustvu bavljenja masažom i fizikalnom terapijom. Posle toliko godina rada u različitim salonima, odlučili smo da salon za masažu otvorimo na Banovom brdu, a kasnije i na Novom Beogradu u kom će raditi isključivo slepi i slabovidi maseri.

„Masiraj me" salon otvoren je u ulici Nikolaja Gogolja 30 na Banovom brdu u maju 2021. godine i u Jurija Gagarina 20đ na Novom Beogradu u aprilu 2023. godine. U protekle 2 godine, izmasirali smo više od hiljadu zadovoljnih klijenata!

Prativši želje naših klijenata, ali i razvoj novih fizikalnih procedura, osim ručne masaže koja je naša osnovna delatnost redovno uvodimo nove aparaturne i druge tehnike koje ubrzavaju i poboljšavaju rešavanje problema sa kojima se susreću naši klijenti.

U ponudi imamo većinu elektroprocedura, kao što su tens, interferentne struje, dijadinamičke struje, galvanske struje, ali i ultrazvuk i laser. Naravno, razmišljali smo i o damama koje žele da što uspešnije uklone celulit, zbog čega smo obezbedili i radiotalasni lifting i kavitaciju.

Masaže su naravno na prvom mestu od kojih možemo izdvojiti: parcijalnu - terapeutsku, sportsku, anticelulit i relaks masažu.

Kako bismo dodatno poboljšali kvalitet usluga koje nudimo, naš tim kontinuirano radi na usavršavanju novih tehnika kroz dodatne obuke. Uklanjanje tegoba, relaksiranje nakon napornog dana i opšte zadovoljstvo naših klijenata uvek su naš prioritet!

Naš tim

Upoznajte naše terapeute

Zakažite odmah!

Profesionalna masaža u vašem komšiluku!

0
Zadovoljnih klijenata
0
Tipova masaža
0
Urađenih tretmana
0
Terapeuta

I feel so relaxed and inspired after the visit to your beauty salon! Thank you for your professional treatment and excellent beauty procedures for my skin!

Kylie Rogers

Kylie Rogers

New Client

My best friend recommended  your salon to me and I was really impressed by the quality of service you provide! I feel so relaxed after the massage! Very thankful!

Amy Weinstein

Amy Weinstein

Visitor

Awesome! I love your face and body procedures that help me feel beautiful before the important events. Thank you! I would recommend your salon to everyone!

Amelia Brown

Amelia Brown

Client