Skip to content Skip to footer

Maderoterapija

1.700,00 RSD2.200,00 RSD

Šifra proizvoda: - Kategorija: Product ID: 22217

Opis

Madero terapija – anticelulit tretman

Terapija drvenim elementima ili madero terapija je anticelulit tretman koji se izvodi posebno oblikovanim drvenim elementima. Ova vrsta tretmana je zamena za anticelulit masažu. Njena prednost je mogućnost
intenzivnog pritiska kojim se deluje na fibrozna tkiva i masne naslage. Njenim dejstvom dolazi do njehovog uklanjanja, ali i do ubrzavanja metabolizma i izbacivanje toksina. Dejstvom drvenih elemenata postižžemo i ravnomerno ravnanje tzv. Pomorandžine kore. Njom postižemo definisanje nogu, smanjenje obima stomaka i struka. Madero terapija se ne preporučuje trudnicama i dojiljama, kao i osobama sa izraženim venama i kapilarima.

Tretmane izvodimo po deset uzastopnih ponavljanja. Tretman traje četrdesetak minuta. Kako bi videli veći efekat uklanjanja celulita, moramo raditi bar tri serije ovih tretmana ili kombinaciju sa ostalim anticelulit tretmanima. Ovaj tretman može biti bolan u prvih par tretmana, ali se nesme dozvoliti da tretirana regija bude u modricama. Do toga dolazi, jer se koristi veliki pritisak koji dovodi do pucanja kapilara i oštećenja tkiva.

Dodatne informacije

Lokacija

Banovo brdo, Novi Beograd