Skip to content Skip to footer

Masaža stopala

1.500,00 RSD1.800,00 RSD

Šifra proizvoda: - Kategorija: Product ID: 22761

Opis

U našoj ponudi se nalazi i veoma tražena masaža stopala. Masaža stopala se izvodi i u okviru opšte relaks masaže, ali se ovom masažom posvećuje veća pažnja samo stopalima.

 

Nudimo vam neverovatno iskustvo koje će osloboditi vaše umorne i napete noge. Naši terapeuti će vam pružiti masažu stopala koja će opustiti i vaše čitavo telo. Ova masaža kombinuje terapeutske tehnike i tehnike relaks masaže kako bi ste osetili maksimalnu dobrobit. Naši terapeuti će pažljivo tretirati svaki deo stopala fokusirajući se na akupresurne tačke i refleksologiju kako bi podstakli cirkulaciju, ublažili bolove i napetost, pružili vam osećaj potpune relaksacije. Masaža stopala ima mnoge blagodeti za vaše zdravlje i opuštanje. Poboljšava cirkulaciju, ublažava bolove i oticanje, smanjuje stres i anksioznost i poboljšava kvalitet sna. Osim toga, osećaćete se osveženo i puni energije.

 

Tokom tretmana koristimo samo visokokvalitetna ulja koja će nahraniti i hidrirati vašu kožu koja će postati meka i glatka.

 

Neka naša masaža stopala postane redovna rutina za opuštanje i održavanje zdravlja. Dozvolite svojim stopalima da se opuste i regenerišu.

Dodatne informacije

Lokacija

Banovo brdo, Novi Beograd