Skip to content Skip to footer

Anticelulit masaža

1.700,00 RSD2.200,00 RSD

Šifra proizvoda: - Kategorija: Product ID: 22222

Opis

Da li vam smeta naborana koža nalik na pomorandžinu koru? Reč je o celulitu, tačnije nakupljanju masnih naslaga i toksina ispod kože koji stvaraju nabore. Leto je – znamo da ovih dana posebno ne volite kada ga primetite na butinama, zadnjici ili stomaku. Kako ga možemo zajedno eliminisati?

Osim toga što je očigledan estetski problem, ne zaboravite da celulit pokazuje kako nedovoljno brinete o svom telu i celokupnom zdravlju. Zato uvek podsećamo naše klijente – celulit je i zdravstveni problem koji morate rešiti!

Koje vrste celulita postoje?

• Tvrdokorni celulit koji se vidi bez nabiranja kože – najteži za uklanjanje!
• Onaj koji se ne vidi dok se ne uštine koža
• Vidi se pri mirovanju, ali je mekan na dodir – javlja se kod osoba koje imaju lošu cirkulaciju ili mnogo vremena provode sedeći

Ovu promenu na telu imaju i žene i muškarci, ali je kod žena zastupljeniji. Uzroci celulita mogu biti razni, od genetske predispozicije, loših životnih navika (nedostatak vežbanja i kretanja, pušenje, alkohol), do dugotrajnog sedenja tokom dana, tesne odeće, stresa…

U našem salonu postoje različiti tretmani koji u tome mogu pomoći, ali su tretmani samo delić onoga što morate uraditi kako bi efekat bio dugotrajniji. Celulit je veoma teško u potpunosti ukloniti, ali se može ukloniti kratkotrajnije ili dugotrajnije – efekat zavisi od vas!

Ono što prvenstveno morate uraditi je da unosite dovoljno tečnosti tokom dana. Povećanje kretanja je neizbežno – praktikujte brze šetnje i po mogućstvu minimum dva treninga nedeljno. Treba unositi više voća i povrća, a manje masne, slane i slatke hrane. Ako većinu saveta primenimo, možemo preći i na tretmane koje naš salon ima u ponudi.

Dodatne informacije

Lokacija

Banovo brdo, Novi Beograd